Privacy

https://www.oetelaar.net

Het onderstaande is van toepassing
op de gehele website.


Door de webpagina te gebruiken stemt u in
met dit Privacy Statement.

De privacy van de bezoekers op oetelaar.net is zeer belangrijk
voor ons. Wij realiseren ons ook dat de vertrouwelijkheid van
persoonlijke gegevens voor u belangrijk is.
https://www.oetelaar.net verwerkt uw persoonsgegevens
om telefonisch contact met u op te kunnen nemen
als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk
(per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u
telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast
kan https://www.oetelaar.net uw persoonsgegevens
gebruiken in het kader van het uitvoeren van
een met u gesloten overeenkomst van opdracht,
doorgaans bestaande uit dienstverlening aan
de website of hieraan gerelateerd.

HOE LANG DEZE WEBSITE GEGEVENS BEWAART
https://www.oetelaar.net bewaart uw persoonsgegevens
niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,
waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard
indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
https://www.oetelaar.net verstrekt uw persoonsgegevens
alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering
van een overeenkomst met u, of om te voldoen
aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van https://www.oetelaar.net worden
algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder
het IP-adres van uw computer en het tijdstip van
opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.
Deze gegevens worden gebruikt voor analyses
van bezoek- en klikgedrag op de website.
https://www.oetelaar.net gebruikt deze informatie
om de werking van de website te verbeteren.
Deze gegevens worden zo volledig mogelijk
geanonimiseerd en worden
NIET aan derden verstrekt.

JOUWSTATS ANALYTICS
https://www.oetelaar.net maakt gebruik van JouwStats
Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website
gebruiken en hoe effectief de zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van
het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht
naar en door JouwStats Analytics opgeslagen op servers
in de EU. Lees het privacybeleid van JouwStats Analytics
op hun website voor meer informatie. U treft daar
ook het privacybeleid van JouwStats Analytics aan.

JouwStats Analytics gebruikt deze informatie om bij te houden
hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de
Website aan https://www.oetelaar.net te kunnen verstrekken
en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit
van hun campagnes te kunnen bieden.
JouwStats Analytics kan deze informatie aan derden verschaffen
indien JouwStats Analytics hiertoe wettelijk wordt verplicht,
of voor zover deze derden de informatie namens
JouwStats Analytics verwerken. https://www.oetelaar.net heeft
hier geen invloed op. U kunt deze zelf controleren, onderaan
elke pagina staat een icon van JouwStats klik erop.

BEVEILIGING
De website van https://www.oetelaar.net neemt de bescherming
 van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om
misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website is voorzien van een COMODO SSL/https certificaat
en heeft daardoor een beveiligde verbinding met uw
PC/Laptop/Tablet/Smart Phone.
Ook hebben wij op onze server de nieuwste spamtechnieken-
methoden in werking en gebruiken de
best mogelijke beveiliging.

Ook voldoen wij aan de nieuwe privacy wetgeving die
ingegaan is op 25 mei 2018 en hebben wij de AVG-test
(Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)), van
de nieuwe GDPR Wet, en de Autoriteit Persoonsgegevens
positief afgesloten. Als u een kopie wil inzien. Klik hier

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen
wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te
corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage,
correctie of verwijdering sturen naar info@oetelaar.net
https://www.oetelaar.net zal zo snel mogelijk,
maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed
beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,
of indien u meer informatie wenst van door
https://www.oetelaar.net verzamelde
persoonsgegevens, neem dan contact met
https://www.oetelaar.net op via
info@oetelaar.net of via Telefoon: +31-(0)495 521 816

Wij zullen geen persoonlijke informatie via internet
verzamelen, anders dan dat u zelf contact met ons
opneemt en / of een opdracht aan ons verstrekt.
Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden
verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale
omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw
gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.
oetelaar.net is een website van Gerard van den Oetelaar

https://oetelaar.net is als volgt te bereiken:
Vestigings en Postadres:
Gerard van den Oetelaar,
Industriekade 29, 6001SE Weert (NL).
Telefoon:      +31-(0)495 521 816
E-mail adres: info@oetelaar.net


Voor een volledige werking van de website worden
cookies op uw computer gezet voor het bijhouden van
bezoekersgedrag, en de werking van social media
knoppen. U kunt er voor kiezen deze cookies uit te zetten
in u eigen browser of bijvoorbeeld via een firewall.
Dit kan invloed hebben op het gebruik van bepaalde
websites en vooral op de interactie met een website.
Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u niet meer kunt
inloggen in forums of user accounts op andere websites.

Op onze website is dit NIET van toepassing.

Wilt u meer informatie over cookies
en welke er worden opgeslagen.

Op de volgende websites kunt u meer
informatie over cookies vinden:
Cookierecht; Consumentenbond; Your Online Choices.


Laatst gewijzigd: 22-05-2020

Alle rechten voorbehouden.
Op deze site is het Nederlands Recht van toepassing.