Privacy

https://www.oetelaar.net

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website.

Door de webpagina te gebruiken stemt u in met dit Privacy Statement.

De privacy van de bezoekers op oetelaar.net is zeer belangrijk voor ons.
Wij realiseren ons ook dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens voor u belangrijk is.
https://www.oetelaar.net verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact
met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post)
te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan https://www.oetelaar.net uw persoonsgegevens gebruiken
in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht,
doorgaans bestaande uit dienstverlening website of hieraan gerelateerd.

HOE LANG DEZE WEBSITE GEGEVENS BEWAART
https://www.oetelaar.net bewaart uw persoonsgegevens niet langer
dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard
indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
https://www.oetelaar.net verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden
indien dit nodig is voor de  uitvoering van een overeenkomst met u,
of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van https://www.oetelaar.net worden algemene bezoekgegevens
bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens
die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en
klikgedrag op de website. https://www.oetelaar.net gebruikt deze informatie
om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo volledig
mogelijk  geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

JOUWSTATS ANALYTICS
https://www.oetelaar.net maakt gebruik van JouwStats Analytics om bij te houden
hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),
overgebracht naar en door JouwStats Analytics opgeslagen op servers in de EU.
Lees het privacybeleid van JouwStats Analytics op hun website voor meer
informatie. U treft ook het privacybeleid van JouwStats Analytics hier aan.

JouwStats Analytics gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt,
om rapporten over de Website aan https://www.oetelaar.net te kunnen verstrekken
en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
JouwStats Analytics kan deze informatie aan derden verschaffen indien JouwStats Analytics
hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens
JouwStats Analytics verwerken. https://www.oetelaar.net heeft
hier geen invloed op.  U kunt deze zelf controleren, onderaan elke
pagina staat een icon van JouwStats klik erop.

BEVEILIGING
De website van https://www.oetelaar.net neemt de bescherming van uw gegevens
 serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang,
ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website is voorzien van een COMODO SSL/https certificaat en heeft daardoor
een beveiligde verbinding met uw PC/Laptop/Tablet/Smart Phone.
Ook hebben wij op onze server de nieuwste spamtechnieken/methoden
in werking en gebruiken de best mogelijke beveiliging.

Ook voldoen wij aan de nieuwe privacy wetgeving die ingaat op 25 mei 2018 en
hebben wij de AVG-test (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)),
van de nieuwe GDPR Wet, en de Autoriteit Persoonsgegevens positief afgesloten.
Als u een kopie wil inzien. Klik hier

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen
wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@oetelaar.net
https://www.oetelaar.net zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken,
op uw verzoek reageren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen
zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst van door https://www.oetelaar.net
verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met https://www.oetelaar.net
op via info@oetelaar.net of via Telefoon: +31-(0)495 

Wij zullen geen persoonlijke informatie via internet verzamelen,
anders dan dat u zelf contact met ons opneemt en / of een opdracht aan ons verstrekt.
Verzamelde persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.
Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden
te laten verwijderen. www.oetelaar.net is een website van Gerard van den Oetelaar

oetelaar.net is als volgt te bereiken:
Vestigings en Postadres: Gerard van den Oetelaar,
Industriekade 29, 6001 SE  Weert. (NL).
Telefoon: +31-(0)495 521 816
E-mail adres:  info@oetelaar.net

Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet
voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen.
U kunt er voor kiezen deze cookies uit te zetten in u eigen browser of bijvoorbeeld via een firewall.
Dit kan invloed hebben op het gebruik van bepaalde websites en vooral op de interactie
met een website. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u niet meer kunt inloggen
in forums of user accounts op andere websites.

Op onze website is dit NIET van toepassing.

Wilt u meer informatie over cookies en welke er worden opgeslagen.

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden: 
Cookierecht;   Consumentenbond;   Your Online Choices.



Laatst gewijzigd: 15-04-2018

Alle rechten voorbehouden.
Op deze site is het Nederlands Recht van toepassing.